Santahamina

Suomen luonnopäivän retket Santahaminaan ja Vallisaareen

Suomen luonnon päivänä 31.8.2013 puolustusvoimat, Metsähallitus ja Santahamina-seura ry järjestävät yhdessä luontoretkiä Santahaminassa ja Kuninkaansaari-Vallisaaressa. Osallistujamäärä retkille on rajoitettua. Ilmoittautuminen Santahamina-seuran palautepostiin palaute[a]santahamina.fi.

PÄIVITYS 27.8.2013

Suomen luonnon päivän Vallisaari-retki on täynnä. Ensimmäisinä ilmoittautuneille 50 henkilölle on ilmoitettu asiasta. Heille lähetetty viesti on seuraavanlainen:

Kiitos nopeasta ilmoittautumisestasi ja tervetuloa retkelle 31.8.2013. Lähtö on Kauppatorin länsipuolelta Palacen rannasta, ns. Lyypekin laiturilta, merivoimien aluksella kello 07:30. Toivon että olet paikalla hieman aikaisemmin.

Tarvitset mukaasi säänmukaisen varustuksen ja taskulampun. Tukevat retkeilyjalkineet ovat eduksi, samoin pitkälahkeiset housut nokkosten ja punkkien takia. Sateen sattuessa sateenvarjollakin pärjää. Voit ottaa niin halutessasi mukaan kameran. Kuvaaminen on sallittua. Ota mukaan myös henkilöllisyystodistuksesi, vast.

Mukana olo tapahtuu omalla vastuullasi. Retkelle tullessasi sitoudut noudattamaan oppaan antamia ohjeita saarella liikkumisesta ja ryhmän mukana pysymisestä.

Seuraa sähköpostiasi vielä perjantaina alkuillasta. Kauppatorin vähäisestä vapaasta satamatilasta johtuen, saattaa laituripaikka muuttua.

Parhain terveisin
Jarmo Nieminen
Santahamina-seura ry
Retkivastaava
045 656 7542