SantahaminakierrosKiertokävelyt jatkuvat 1.9.2022 jälkeen. Vierailijalla on oltava KAIKISSA TILANTEISSA mukana voimassa oleva passi, kuvallinen henkilötodistus tai ajokortti. Turvallisuustasosta johtuen, osastolla on oltava aina myös jälkipään johtaja. Tämä tuplaa veloitettavan hinnan.

Santahamina seura järjestää ensisijaisesti kiertokävelyjä saarella. Kierros voidaan toteuttaa myös ajoneuvolla, esim. pikkubussilla (erityistilanteissa jopa usealla ajoneuvolla) Santahamina seura ei toimita eikä vuokraa ajoneuvoja vaan vierailijoiden pitää hoitaa ajoneuvo(t) itse.

Seura veloittaa kävelystä erikseen sovitun hinnan / alkava tunti. Normaalissa turvallisuustilanteessa, mikäli joukko on suurempi kuin 30 henkilöä, tarvitaan jälkipäänjohtaja, jolloin hinta tuplaantuu. Tuotto menee lyhentämättömänä seuralle.

Saarelle tulijoista tarvitaan nimi, syntymäaika ja ajoneuvon rekisterinumero. Lisäksi vierailijan on oltava Suomen kansalainen (Everybody who visit in Santahamina has to be finnish citizen). Mukana on oltava ajokortti, passi tai kuvallinen henkilötodistus. Isäntänä toimii tuolloin opas.

Mahdollinen ajankohta tulee sopia hyvissä ajoin koska esittelijät ovat töissä sekä harjoituksissa. Reitti kestää kävellen rauhallista vauhtia noin kaksi tuntia. Toki kierros voidaan muokata mielenkiintonne mukaan. Olemme vetäneet myös laajempaa, noin neljä tuntia kestävää kävelyä.

Kävelyllä voidaan nauttia mm. muistomerkeistä, saaren luonnosta sekä rakennusarkkitehtuurista.

Yhteydenotot tulee tehdä verkkosivuilta, välilehdeltä "ota yhteyttä".

Santahaminan perinnetalo, myös tunnettu Jääkäritalona 1901